“Targul de Toamna – bunuri de larg consum” vine la Giurgiu cu produse traditionale

“Targul de Toamna – bunuri de larg consum” vine la Giurgiu cu produse traditionale

amera de Comerţ, Industrie şi Agricultură în parteneriat cu Primăria Muncipiului Giurgiu organizează în perioada 26-28 septembrie “Târgul de Toamnă – bunuri de larg consum”. Târgul se va desfăşura pe platoul din faţa Teatrului “Tudor Vianu” şi va avea și participare internaţională, fiind aşteptaţi şi expozanţi din Bulgaria.
Târgul de toamnă nu se află la prima ediţie, însă în fiecare an s-a desfăşurat sub altă denumire. Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură, Alexandru Epîngeac, spune că de acum încolo vrea să păstreze tradiţia acestui târg. Mai mult de atât, începând de anul viitor vrea să organizeze târgul concomitent cu Ziua Recoltei.
La evenimentul care se va desfăşura în perioada 26-28 septembrie vor participa 30 de firme din Razgrad, Bulgaria, precum şi alte firme din România. Astfel, până în acest moment şi-au anunţat prezenţa producători din Argeş, Braşov, Covasna şi Giurgiu. În cadrul târgului vor fi expuse spre vânzare produse de panificaţie, lactate, dulciuri, ţesături, precum şi alte produse tradiţionale zonelor de unde provin producătorii.
“Târgul de Toamnă – bunuri de larg consum” are în vedere promovarea atât a produselor tradiţionale româneşti, cât şi a produselor aparținând vecinilor de peste Dunăre.
În cadrul aceluiaşi târg, vor fi expuse pentru vânzare utilaje şi unelte agricole fabricate de firme cunoscute.
Aşadar, vineri, sâmbătă şi duminică, respectiv în zilele de 26, 27 şi 28 septembrie, giurgiuvenii sunt invitaţi în centrul oraşului la târg.

Ultima modificare: 23.09.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Actiunea de sterilizare a cainilor cu stapan continua

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.